Parola noua / Seteaza parola

Te rugăm să introduci numărul de client sau CNP-ul și numărul de telefon utilizat în relația cu Garanti BBVA.

Ajutor
Te rugam sa introduci numarul de client sau CNP-ul.
Câmpuri obligatorii

Întrebări frecvente

Pentru a te înregistra ca utilizator al serviciului Garanti BBVA Online si pentru a seta o parola este necesar întâi sa introduci numarul de client , CNP si numarul de telefon.Utilizeaza aplicatia Garanti BBVA Mobile pentru a scana codul QR care apare pe ecranul ATM-ului dupa ce ai selectat optiunea Parola Garanti BBVA Online.Vei primi un SMS cu un cod pe care îl poti utiliza pentru a defini parola de acces în Garanti BBVA Online.

Afiseaza mai multe detalii

Este necesar sa mergi la cel mai apropiat ATM Garanti BBVA si sa utilizezi aplicatia Garanti BBVA Mobile pentru a scana codul QR care apare pe ecranul ATM-ului dupa selectarea optiunii Parola Garanti BBVA Online.

Afiseaza mai multe detalii

Pentru a te loga în Garanti BBVA Online este necesar sa introduci numarul de client si parola. Daca doresti sa te loghezi prin token selecteaza optiunea de logare prin acesta. Daca utilizezi notificari prin Mobile Banking verifica ca informatiile din sesiunea alerta trimisa (contine parola, browserul utilizat si data solicitarii) sunt la fel cu cele afisate în Garanti BBVA Online. Daca informatiile din sesiune sunt la fel poti apasa butonul Confirma din Garanti BBVA Mobile si astfel vei obtine acces instant în Garanti BBVA Online.

Afiseaza mai multe detalii

Securitatea ta online este foarte importanta pentru noi. Te rugam sa verifici sectiunea noastra de recomandari.

Afiseaza mai multe detalii
AFLĂ MAI MULTE DESPRE ACTIVARE